Leeftijd

Om onze website te bezoeken
dient tenminste 18 jaar te zijn.

Ik ben ouder dan 18
Nee

Wijnkoperij

Heerlijk en eerlijk; dat zijn de wijnen die u koopt bij wijnkoperij Hollander in Wijnen. Of u nu voor uw restaurant of horecagelegenheid of gewoon thuis voor uzelf wijn wilt kopen, bij ons zit u goed. Arjan den Hollander importeert en levert namelijk wijnen uit de hele wereld. Smaak en kwaliteit staan altijd voorop bij wijnkoperij Hollander in Wijnen.

Nieuw in het assortiment van onze wijnkoperij

In onze online wijnwinkel vindt u een overzicht van ons ruime assortiment aan wijn. Van de beste rode wijnen tot en met de overheerlijke zomerwijnen voor op het terras. Van wijnen van wijnhuis Domaine la Colombette tot en met de Muscat dessertwijn. De online wijnwinkel biedt een verscheidenheid aan smaken, geuren en belevingen. Online bestellen in de wijnwinkel biedt gemak als u al weet welke wijn u het meest bij u vindt passen.

Onze wijnhuizen

Wijnkoperij Hollander in Wijnen heeft jarenlange ervaring en heeft goede relaties met tientallen wijnhuizen waarvan ieder wijnhuis eigen karakteristiekste wijnen levert. Ook kunnen wij u adviseren bij het maken van u wijnkaart. Zo weet u zeker dat u bij onze wijnkoperij of in onze online wijnwinkel de juiste wijn kunt vinden die het beste op uw wensen aansluit.