Onze favorieten


  

Westpunt Culinair

Op vrijdagavond 12 april vindt de tweede editie van Westpunt Culinair plaats, in samenwerking met Arie Kuijt & friends, Arjan den Hollander, DJ Sergio Tee en Fever-Tree! Op deze culinaire foodmarket staan verschillende stands en kun je genieten van heerlijke vlees- en visgerechten, bijpassende wijnen, cocktails en beats. Dit wil je niet missen!
 
⏰ 19:30 - 00:00 (inloop vanaf 19:00)
🎟️ De kosten bedragen €89,- p.p. (exclusief drank)
 
Graag vooraf reserveren! Hopelijk tot dan!

 

Reserveer online

Wijnkoperij

Heerlijk en eerlijk, dat zijn de wijnen die u koopt bij Hollander in Wijnen. Of u nu voor uw restaurant of horecagelegenheid of gewoon thuis voor uzelf wijn wilt kopen, bij ons zit u goed. Arjan en Tim den Hollander importeren en leveren namelijk wijnen uit de hele wereld. Smaak en kwaliteit staan altijd voorop bij Hollander in Wijnen.

Van de prachtige selectie aan wijnen die we aanbieden zijn de bovenstaande vier wijnen onze grote favoriet.

De Webshop

In onze online wijnwinkel vindt u een overzicht van ons ruime assortiment aan wijn. Van de mooiste rode wijnen voor met de kerst tot en met de lekkerste rosé wijnen in de zomermaanden, van wijnen uit Australië tot en m et Zuid-Amerika en van Zuid-Afrika tot en met Duitsland. De online wijnwinkel biedt een verscheidenheid aan smaken, geuren en belevingen. 

Online bestellen in de wijnwinkel biedt gemak als u al weet welke wijn u het meest bij u vindt passen. Wij hebben elke maand wel een scherpe actie lopen. Wij bieden ook verschillende proefboxen aan. Wilt u advies op maat? Dan adviseren wij u eens langs te komen op ons adres.

Bezoek de webshop

Onze Wijnhuizen

Hollander in Wijnen heeft jarenlange ervaring en heeft goede relaties met tientallen wijnhuizen, met elk wijnhuis zijn eigen, karakteristieke wijnen. Wij kunnen u adviseren bij het maken van uw wijnkaart. Zo weet u zeker dat u bij ons op ons adres of in onze online wijnwinkel de wijn kunt vinden die het beste op uw wensen aansluit. 

Bekijk de wijnhuizen

Leeftijd

Om onze website te bezoeken
dient u tenminste 18 jaar te zijn.

Ik ben ouder dan 18
Ja
Nee