Van je werk je passie maken!

Na jarenlang met hem samengewerkt te hebben, nam Arjan den Hollander eind 2013 de wijnkoperij van Chiel Kuiper over. Sindsdien is Arjan den Hollander de trotse eigenaar van Hollander in Wijnen. Zijn passie voor wijn ontstond al rond zijn twintigste levensjaar. Tientallen jaren bleef die liefde voor wijn bij een smakelijke bezigheid naast zijn betaalde werk. 

“Wat is er dan mooier als je de kans krijgt om van je passie je werk maken?” 

Inmiddels verzorgt Hollander in Wijnen de inkoop van heerlijke en eerlijke wijnen uit alle windstreken. Veelal zelf rechtstreeks ingekocht bij kleinere producenten. Naast de smaak, staat een uitstekende kwaliteit voorop. Een groot deel van het assortiment bestaat uit biologische wijnen. 

Proeverijen & zo

Om onze liefde voor een goed glas wijn over te brengen, organiseert Hollander in Wijnen regelmatig smakelijke evenementen. Denk aan een proeverij of wijn-spijsavond. Vaak in samenwerking met partners, zoals bevriende horecaondernemers van Restaurant aan zee Het Strand, Schuitemaker Vis en het Wapen van Kattuk. Jarenlange passie, kennis en ervaring vertalen zich inmiddels in een gestaag groeiende klantenkring. Bij bijna alle strandpaviljoens en (business clubs van) sportverenigingen in Katwijk staan wijnen op de kaart van Hollander in Wijnen. “Natuurlijk leveren wij ook in de regio Leiden, noordwijk, wassenaar en daarbuiten. Zowel aan zakelijke als aan particuliere klanten.”

Leeftijd

Om onze website te bezoeken
dient u tenminste 18 jaar te zijn.

Ik ben ouder dan 18
Ja
Nee