Gamay wijn kopen

De Gamay wijn is een wijnsoort die zeer geliefd en gewaardeerd is en die velen kopen. De Gamay is van oorsprong een blauwe druivenras. Het is een kruising van de Franse Pinot Noir en de Oostenrijkse druif Heunisch Weiss. Een enorme neuzentrekker vanwege zijn geurigheid.

Bekijk onze producten

Gamay wijn kopen om zijn smaak

Wat de Gamay wijn typeert is zijn soepele en frisse karakter en zijn uitgesproken fruitigheid en de aanwezige tonen van kersen en frambozen. Als u van geurige wijnsoorten houdt, dan stelt het kopen van Gamay wijn u absoluut niet teleur. Deze wijn is namelijk zeer geurig en u kunt het dan ook het beste jong drinken.

Ruim assortiment

Voor echte wijnliefhebbers bieden wij ook de imponerende Domaine la Colombette aan of de romige Viognier. Uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om onze andere wijnen te ontdekken die vallen onder uw smaak-range. Wij hebben oog voor de beste wijn vanwege onze jarenlange ervaring.

Wij helpen u graag mee

Wilt u de Gamay wijn kopen of zou u het fijn vinden om geadviseerd te worden over welke wijn het beste bij uw voorkeuren past? Stuur dan een e-mail naar info@hollanderinwijnen.nl of bel naar 06 27 16 49 38.