Viognier wijn kopen

Liefhebbers van droge, fruitige en kruidige tonen, zijn vaak ook wijndrinkers die Viognier wijn kopen. Viognier wordt ook wel het beste jong gedronken. Het is een uitzonderlijk goede wijn voor speciale gelegenheden of om de dag mee af te sluiten.

Bekijk onze producten

Viognier wijn kopen om zijn herkomst

Viognier is een druivensoort die in Frankrijk zich goed thuis voelt en die het al jaren goed doet in het noordelijke Rhône-gebied. De steile wijngaarden van Condrieu zijn de schoot te noemen van deze druif en het is daar dan ook de enige toegelaten druivensoort. De droge, licht fruitige en kruidige toon van de Viognier wijn is goed te combineren met gekruide gerechten. Ook met heerlijke Franse kazen bevalt de wijn goed.

Een uiteenlopend aanbod aan wijnen

Wilt u Viognier wijn kopen, maar bent u daarnaast ook geïnteresseerd in een andere fruitige wijn? Dan raden wij u de rode wijn Nero d'Avola  aan. Dit is een zeer fruitige wijn die smaakt naar onder andere pruimen en granaatappel. Ook zou de Grauburgunder wijn bij u goed in de smaak vallen. Ontdek meer van onze heerlijke wijnen en doe mee aan een proeverij.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen over welke Viognier wijn u het beste kunt kopen? Of wilt u meer weten over ons assortiment? Wij helpen u graag verder. Stuur een e-mail naar info@hollanderinwijnen.nl of bel naar 06 27 16 49 38.