Grauburgunder wijn kopen

Grauburgunder wijn kopen is een goed idee als u houdt van zomerwijnen met tonen van noten zoals amandel en hazelnoot. Ook voor mensen die houden van wijnen met een lekkere geur zullen tevreden worden gesteld, want deze wijn ruikt naar boter, peer en perzik.

Bekijk onze producten

Grauburgunder wijn kopen vanwege zijn bovengemiddelde zuurgraad

Goed nieuws voor liefhebbers van wijnen met een dominante zuurgraad. De Grauburgunder is namelijk een droge witte wijn met een bovengemiddelde zuurgraad en het heeft een lekkere aroma. Het zorgt daarmee voor een mooie spanning in uw glas. Heerlijk op een avondje wanneer u buiten zit in de zomer.

De smaak van Grauburgunder

Wanneer u de Grauburgunder drinkt, dan zult u de frisse zuren, medium body en een droge wijn proeven. Houdt u van frisse zuren, dan raden wij u ook de Gamay wijn aan. Bent u meer een liefhebber van droge wijn, dan zou ook de Viognier wijn bij u passen. Door onze kennis in alle wijnen ontdekt u waarom u de Grauburgunder wijn zou moeten kopen of welke wijn beter bij u past.  Ook kunt u online een kijkje nemen in ons assortiment.

Vraag het aan ons

Bent u benieuwd naar nog meer mooie redenen om de Grauburgunder wijn te kopen? Wij hebben glazen vol goede redenen. Maar we hebben ook flessen vol advies over andere wijnen die bij uw voorkeuren zouden passen. Stuur een e-mail naar info@hollanderinwijnen.nl of bel naar 06 27 16 49 38.