Leeftijd

Om onze website te bezoeken
dient tenminste 18 jaar te zijn.

Ik ben ouder dan 18
Nee

Oostenrijkse witte wijn kopen

Wanneer mensen de Oostenrijkse witte wijn kopen, dan valt het bij hen op hoe elegant en fruitig het smaakt. Wat de Oostenrijkse wijn bijzonder maakt, zijn de mineralen van de wijn en het niveau van zuiverheid. Deze wijn is heerlijk bij een diner of bij een bijzondere gelegenheid.

Bekijk onze producten

De Oostenrijkse witte wijn kopen om zijn karakter

Wijnland Oostenrijk heeft een oude en rijke wijnhistorie en presenteert zich als een wijnland met een bijzonder eigen karakter. Bij internationale proeverijen behoren Oostenrijkse wijnen met regelmaat tot de top. De wijnbouw in Oostenrijk is vrij traditioneel. Veel producenten werken biologisch en oogsten handmatig. Het is een veelzijdig

Neven van deze wijn

Wanneer u de Oostenrijkse witte wijn wilt kopen, dan is het wellicht interessant om te weten dat deze wijn wat betreft droogheid raakvlakken heeft met de wijnen Grauburgunder en de Viognier. Deze wijnen kunt u tevens aanschaffen via onze online wijnwinkel. Gewoon vanuit uw eigen bank. Bekijk alle wijnhuizen waar Hollander in Wijnen mee samenwerkt. Wilt u er toch op uit gaan?

Contacteer ons

Wilt u Oostenrijkse witte wijn kopen, maar heeft u nog vragen hierover? Of wilt u ontdekken welke wijn het beste bij u past? Wij helpen u te allen tijde met het kiezen van de beste wijn. Stuur een e-mail naar info@hollanderinwijnen.nl of bel naar 06 27 16 49 38.