Leeftijd

Om onze website te bezoeken
dient tenminste 18 jaar te zijn.

Ik ben ouder dan 18
Nee

Primitivo rode wijn kopen

Denkt u eraan om Primitivo rode wijn te kopen, omdat u van een flinke body en een fruitige boventoon houdt? Dan bent u bij Hollander in Wijnen aan het juiste adres. De beste wijn aan tafel voor uzelf of voor uw gasten bestelt u namelijk bij ons.

Bekijk onze producten

Primitivo rode wijn kopen vanwege de fruitigheid

Wat de Primitivo rode wijn kenmerkt zijn de elementen van fruitigheid (bramen en aardbeien), tabak en sandelhout en zijn kruidige smaak (rooibos en steranijs). Deze wijn heeft een gemiddelde zuurgraad en valt goed te combineren met gerechten zoals varkensvlees of kalkoen. Ook zijn harde kazen lekker bij een glaasje Primitivo.

Gemeenschappelijke wijnen

Wilt u de Primitivo rode wijn kopen, maar bent u een collector van meerdere interessante wijnen? Als u deze wijn lekker vindt om zijn fruitigheid, dan vindt u vast ook Gamay wijn lekker. Of wat dacht u van Oostenrijkse witte wijn? Vooral de laatste heeft een ietwat zacht karakter. Natuurlijk bieden wij nog veel meer wijnen voor uw diner of om uw wijncollectie mee te kunnen aanvullen.

Stel uw vraag

Bent u benieuwd naar meer informatie voordat u Primitivo rode wijn gaat kopen? Dan helpen wij u graag verder. Misschien wilt u advies over welke wijnen het beste bij uw wensen passen. Ook dan staan we voor u klaar met onze jarenlange ervaring. Stuur een e-mail naar info@hollanderinwijnen.nl of bel naar 06 27 16 49 38.